Over mijzelf

Over mijzelf

Mijn naam is Erna Langezaal, getrouwd en moeder van twee kinderen. Sinds ik Reiki en Seichem beoefen kan ik me beter concentreren, aarden en meer contact maken met mijn intuïtie. Ik ben hoog gevoelig en ik kan de wit/grijze aura laag die de mens om zich heen heeft zien.

In 1995 ben ik begonnen met mijn eerste Reiki I ervaring van het Usui systeem.

In 2008 heb ik me laten omscholen naar het Golden Tera-Mai Reiki ™ systeem en ben nu Golden Tera-Mai Reiki ™ III Master, Tera Mai Seichem™ III Master, Tera Mai Heart Chakra Master en Tera Mai Akasha Seichem Master. In de loop der jaren heb ik me iedere keer laten herinitiëren door Kathleen Milner zodat ik up to date ben. Ik werk volgens de standaarden van Boeddha.

Om me verder te ontwikkelen ben ik begonnen met een jaartraining mediumschap eind 2017. Inmiddels ben ik 3 jaartrainingen verder en vind ik het geweldig om op deze manier samen te werken met de Golden Tera Mai Reiki / Tera Mai Seichem ™

Voor een Golden Tera Mai Reiki / Tera Mai Seichem cursus, herinitiatie of een behandeling, Bel 06-20038260 (neem ik niet op, spreek dan je boodschap in en ik bel je terug)

of mail: ernalangezaal@gmail.com me even, dan kunnen we een afspraak maken.

Back To Top