Tera-Mai Reiki/Seichem Tera Mai™

Nog niet bekend met Reiki? Al bekend met Reiki en waarom een cursus?

Iedereen heeft de energie in zich, maar veel mensen, zeker in de westerse maatschappij, voelen het niet of weten niet hoe ze het kunnen gebruiken. Door een cursus leer je hoe je Reiki / Seichem Tera Mai™ kunt toepassen in het dagelijks leven.
Door de inwijding worden bovendien je energiekanalen, zeg maar je voelsprieten, weer geopend / schoon gemaakt. Je krijgt daardoor een groter vermogen om energie te voelen.

Er zijn drie inwijding- of leergraden:

De EERSTE graad Reiki / Seichem Tera Mai™ is voor jezelf en worden vooral je chakra’s gezuiverd. Je leert wat Reiki / Seichem Tera Mai™ is en hoe je het kunt gebruiken.

De TWEEDE graad Reiki / Seichem Tera Mai™ is de mystieke kant. Door de symbolen kan je iemand op afstand helen en de energie directer te sturen en / of een bepaalde boodschap mee te kunnen geven.

De DERDE graad Reiki / Seichem Tera Mai™ is voor de Meester in jezelf en geeft je een gevoel van EENHEID. Je krijgt de beschikking over een nog grotere energie en helende krachten en je leert hoe je zelf een cursus kunt geven en andere kan inwijden

Doe de Reiki / Seichem Tera Mai™ Inwijdingen vooral voor jezelf, een heling komt van binnenuit. Het is een ervaring op het innerlijke niveau en het geeft een gevoel van thuiskomen aan. Je innerlijke licht wordt weer geactiveerd.

Wat is een inwijding?

Bij een inwijding worden symbolen in de lucht getekend die boven de kruinchakra, keel, hart, rug, handen en voeten getekend kunnen worden en met een bepaalde ademhalingstechniek worden uitgeoefend door degene die de inwijding geeft.
Het echte effect van een inwijding vindt plaats in de drie maanden na de inwijding, dan worden er opeens knopen doorgehakt, komen er kansen op je pad en kun je je vergrootte levensenergie vorm gaan geven. Of niet natuurlijk. Want jij moet het gaan doen!

Een Reiki / Seichem Tera Mai behandeling?

Door middel van het sturen van energie via je handen kun je andere energiestromen (bij jezelf of bij iemand anders) beïnvloeden. Je leert tijdens de eerste cursus de energie te kanaliseren, jezelf te aarden en te beschermen, paranormaal opereren en de energie door te geven.

Bij de cursus geef en krijg je altijd één behandeling. Bij een behandeling hoef je niet aangeraakt te worden als je dat niet wilt of als dat pijnlijk of oncomfortabel is. Voor het geven van een behandeling geldt uiteraard hetzelfde.

Waar helpt Reiki / Seichem Tera Mai™ tegen?

Reiki / Seichem Tera Mai™ kan helpen tegen een heleboel kwalen, maar het is geen wondermiddel.
Als je al jaren last hebt van hoofdpijn, dan is dat niet opeens weg, het kan wel op korte termijn de pijn verlichten. Op langere termijn kunnen de resultaten verschillen.  
Reiki / Seichem Tera Mai™ kan geen botbreuken helen, maar het kan wel het genezingsproces bevorderen.
Reiki / Seichem Tera Mai™ kan eczeem tot rust brengen, het kan dodelijke ziektes als kanker of aids niet wegnemen, maar wel helpen bij het acceptatieproces of het gevecht.
Reiki / Seichem Tera Mai™ kan je helpen om wat beter in je vel te gaan zitten en heilzaam zijn voor stress en spanning.
Maar nogmaals: Reiki / Seichem Tera Mai™ is geen wondermiddel. Als je ziek bent moet je gewoon naar de dokter gaan.

Reiki / Seichem Tera Mai op afstand?

Reiki / Seichem Tera Mai™ is een universele energie. Je kunt je die energie het beste voorstellen als een baan rond de aarde.
Iedereen is aangesloten op die baan. Je kunt anderen dus ook opzoeken via die baan. Reiki / Seichem Tera Mai™ is niet moeilijk te accepteren want je mobiele telefoon doet hetzelfde.

Symbolen?

Van oudsher worden overal al symbolen gebruikt: het kruisje voor de katholieke kerk, een hartje voor liefde, een 8 voor het oneindige. Iedereen weet wat er bedoeld wordt als je je duim opsteekt, of je middelvinger.
Bij Reiki / Seichem Tera Mai™ wordt er ook gebruik gemaakt van universele symbolen. Door deze te gebruiken kun je de energie specificeren (bijvoorbeeld helende energie of ontspannende energie of energie om je wat fitter te voelen). Je leert de universele symbolen.

Moet je in Reiki / Seichem Tera Mai™ geloven om de cursus te doen?

Nee hoor, je hoeft helemaal niets te geloven! Reiki / Seichem Tera Mai™ is er gewoon en werkt altijd.

Voor wie is de cursus?

De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in Reiki / Seichem Tera Mai™. Kinderen krijgen geen inwijding – hun energiekanalen staan nog wagenwijd open.
Mensen die het leven als verwarrend ervaren (bijvoorbeeld pubers) krijgen ook geen inwijding.
De Reiki / Seichem Tera Mai™ energie zelf kan door iedereen ervaren worden, hierop zijn geen uitzonderingen.
Iedereen kan een Reiki / Seichem Tera Mai™ behandeling krijgen.
Als je geïnteresseerd bent kun je eerst een behandeling ondergaan en vervolgens de cursus doen, maar je kunt natuurlijk ook direct de cursus doen en na de cursus kun je jezelf zo vaak behandelen als nodig!

Er worden zoveel Reiki cursussen aangeboden?

Bij Reiki (aarde) gaan de meeste leraren uit van het Usui systeem uit Japan. Dit systeem was het eerste Reiki systeem dat bekendheid kreeg over de hele wereld. Inmiddels is er zoveel meer bekend over het Usui systeem. 

De geschiedenis van Golden Tera Mai™ Kathleen Milner

Boeddha vertelde me dat Takata met Boeddha een bewustmakingservaring op Hawaï had. Takata bracht geen initiaties mee uit Japan.

Toen Takata de inwijdingen, die Boeddha haar gaf, naar het vasteland van de VS bracht, veranderde ze de Reiki-initiaties. Ze heeft bijvoorbeeld het symbool RAKU weggelaten en Say Hay Key doormidden gesneden.

RAKU maakt deel uit van de oorspronkelijke Reiki-initiaties die door Boeddha op Hawaï aan Takata werden gegeven.

  • Takata was een boeddhistische en een Japans / Amerikaanse vrouw.
  • Takata kwam kort na de Tweede Wereldoorlog naar het vasteland van de VS.
  • Takata dacht niet dat mensen haar zouden accepteren, dus verzon ze een verhaal over Dr. Usui, een voormalige boeddhistische monnik die studeerde aan de universiteit van Chicago!
  • Chicago University heeft geen archief van zijn aanwezigheid en het boeddhistische klooster heeft geen aantekening van hem dat hij zelfs maar op bezoek was!
  • Takata veranderde de initiaties die Boeddha haar had gegeven om ze eenvoudiger te maken voor de westerlingen.
  • Ze veranderde goddelijke initiaties in menselijke initiaties.

Reiki / Seichem Tera Mai (Aarde, water, vuur en lucht) betekent dus Universele levensenergie en deze benaming is gegeven aan een oude geneeskunst die rond de eeuwwisseling opnieuw werd ontdekt door de Japanse Hawayo Takata. Ik geef zelf Reiki / Seichem Tera Mai™ volgens het originele Tera Mai™ systeem.

Reiki is toch heel duur?

Niet alleen zijn er veel verschillende cursussen, er worden even zoveel verschillende bedragen voor gevraagd. Kijk voor de prijzen bij cursusinformatie en tarieven.
Reiki / Seichem Tera Mai™ moet gewoon toegankelijk zijn voor iedereen. Een Reiki / Seichem Tera Mai™ cursus is niet beter doordat er een hoger prijskaartje aan zit. Tenslotte heeft iedereen al Reiki, je hoeft alleen nog maar te leren hoe je het kunt gebruiken!
Ik raad je sowieso aan om een leraar te kiezen waar je je goed bij voelt. En dat kunnen voor Reiki / Seichem Tera Mai™ I, II en III best drie verschillende leraren zijn!

De andere Reiki / Seichem Tera Mai stralen van genezing

Reiki is verbonden met het element aarde. Zij voelt warm en koud aan, net als de oppervlakte van de planeet Aarde zelf. De energie maakt het je mogelijk je karma sneller uit te werken.

Seichem is verbonden met de elementen water vuur en lucht

Sophi-El is verbonden met het element water. Zij is net als het water zelf zowel zacht als doortastend en voelt aan als golven van koele energie. Deze energie dringt diep door in het emotionele lichaam om de kern van een verstoring te vinden (oorzaak en gevolg). Daarnaast opent zij het hart, zodat je meer liefde kunt uitdragen en ontvangen. Sophi-El in combinatie met de andere stralen van heling brengt de persoon die ermee behandeld wordt het gevoel van vreugde en de ervaring, “ik verdien het om gelukkig te zijn”.

Sakara is verbonden met het element vuur. De energie voelt aan als kleine elektrische schokjes die door je handen gaan en werkt onder andere in de aura en reinigt de chakra’s. Sakara brandt door blokkades en weerstanden in fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichamen en transformeert deze energieën. Een energie die daarnaast zorgt voor een regenboog van beschermend licht die de aura omringt.

Angeliclight is verbonden met het element lucht en voelt licht maar heel krachtig aan, als een soort van mega-energiewolk. Hij bestaat uit twee stralen en is de energie uit de dimensie van de Kosmos (de Heilige Geest), de Engelen en het Hogere Zelf. De energie verhoogt de kracht van het gesproken woord, zodat je als heler beter kunt communiceren en samenwerken met de engelen / gidsen die de feitelijke heling verrichten. . Wees dus bewust van wat je zegt, alles wat je zegt kan door de engelen uitgevoerd worden. Dat is de reden waarom zij, die geïnitieerd worden in Angeliclight, een gedisciplineerde geest moeten hebben en zich bewust moeten zijn van hun woorden. De effectiviteit van het Derde Oog en de Keelchakra worden aanzienlijk verhoogd. Door Angeliclight worden de andere elementen en de symbolen waarmee je werkt versterkt.

Angeliclight bestaat uit meerdere levels.

Bij Seichem I krijg je de inwijding van level 0 – 66, bij Seichem II level 67 – 319 en bij Seichem III 320 – 333.

Seichem is een normaal onderdeel van het Tera-Mai systeem. Het is niet hetzelfde als SKHM, of sekhem.

Akasha , energieën van het vijfde element, ether, zijn nu in Tera Mai Akasha Seichem

Akasha Seichem Aarde, Lucht, Vuur, Water & Ether Elementaire Genezing Stralen van God zijn nu allemaal in Tera-Mai Akasha Seichem

Na Seichem III kun je nog verder gaan met Reiki / Seichem IV t/m VII en daarna heten de lessen/inwijdingen Sakara, Heart Chakra en Cahokia maar bevatten alle energieën.

 

Golden

Back To Top