Tera Mai™ AKASHA Seichem

De KRACHT van het VIJFDE ELEMENT, ETHER:

  • Ether ruimt verborgen, donkere energieën op in het energieveld dat ons omringt.
  • Ether komt tot kernproblemen. De waarheid komt naar buiten!
  • Uitbreiding van bewustzijn en kennis, wat verlichting brengt!
  • Toegang tot Universal Records. We weten misschien wie we zijn en onze connectie met The Loving Creator.
  • Creativiteit!
  • Wist onze tijdlijn en andere levens.
  • Ether is in staat om ons geschenken van onze andere levens naar het heden te brengen.

Initiatie in Akasha

·        Energie van het vijfde element, Ether, zit in Tera-Mai™ Akasha Seichem. Ether wordt door de initiator in de aura van de ingewijde ingeschreven.

·        Ether brengt het vermogen om hogere gedachten of concepten in fysieke vorm te manifesteren. Om dit te kunnen doen, heeft de healer ook het vuur van de Violette Vlam (transformatie & expansie), Witte Vlam (vernietigt duisternis) en Gouden Vlam (kalmeert, geneest, beschermt en duwt het kwaad in het centrale vuur van de Aarde) afstemmingen nodig. 

·        Engelen weven NURAH, healing van The Divine Goddess (roze compassie / roze liefde) en healing van The Divine God (rode passie / rode kracht) in prachtige, ingewikkelde patronen. Engelen leiden NURAH naar de Navel chakra. NURAH komt omhoog via het onzichtbare centrale energiekanaal om de chakra’s te zuiveren – zonnevlechtchakra, hartchakra, hoge hartchakra, keelchakra, derde oogchakra en kruinchakra. 

·        NURAH komt omhoog van de aarde om de aardechakra, sacraalchakra en wortelchakra te zuiveren. Wanneer alle chakra’s zijn gereinigd, openen de Soul Star Chakra en Kruin Chakra zich om verbazingwekkend, mooi, verblindend Licht te ontvangen. 

·        Het wordt sterk aanbevolen dat cursisten / studenten eerst Tera-Mai™ Seichem-afstemmingen ontvangen en leren hoe ze kunnen genezen met behulp van 4 elementaire krachten voordat ze Tera-Mai™ Akasha Seichem ontvangen. Daarna kunnen goed afgestemde Tera-Mai™ Seichem-ingewijden worden ingewijd in Tera Mai™ Akasha Seichem voor een donatie. 

·        Het aantal Tera Mai™ Akasha Seichem Masters is echter beperkt om te verzekeren dat de energie puur wordt gehouden. 

AKASHA, wat Ether betekent, is een symbool dat Marla Abraham mij gaf toen ze mijn Reiki Mastership-les volgde op Long Island, New York. Destijds noemde ze het Planetaire Genezing en Verlichting. Kathleen Ann Milner

 

 

Back To Top